Rendement in een stijgende én dalende beurs

# 25

20 juni 2019

De rente is minder dan 0% en de beweeglijkheid van aandelen kan weleens vervelend zijn. Dan zou het toch mooi zijn wanneer je een belegging hebt die met een laag risico rendement kan maken, ongeacht de richting van de markt. En die hebben wij in huis!

Afgelopen week zijn we met beleggingsspecialisten Dick Hubertus, Erik van Uden, Cees de Waal en Michel Beckers op bezoek geweest in Amsterdam op Beursplein 5 bij Mint Tower Capital Management. Door onze samenwerking met Mint hebben we een exclusieve strategie in huis voor onze cliënten die zowel in stijgende als dalende markten rendement willen maken tegen een laag risico.

Het nieuwe fonds is een prachtige en exclusieve aanvulling op onze modelportefeuilles. Wij zijn continu bezig met het optimaliseren van onze advisering om onze cliënten van beleggingsportefeuilles te voorzien met de ideale risico/rendementsverhouding.

Wil je meer weten over de invulling van onze beleggingsportefeuilles en hoe we onder meer door het inpassen van deze strategie de lage rente en hoge beweeglijkheid in aandelen de baas blijven? Kijk dan eens naar ons portfolio, de mogelijkheden en onze rendementen op onze website of neem contact op voor meer informatie. 

 

Door: Dick Hubertus, HIP Capital, 20 juni 2019