Het nieuwe normaal; negatieve rente.

We moeten langzaam wennen aan negatieve rentes. Is het dan helemaal gedaan met het rendement in de vastrentende markt? Gelukkig niet. Beleggingsspecialist Michel Beckers legt uit hoe we hierop inspelen.

Lees meer

Een onstuimige zomer

Niets zo veranderlijk als het weer en de beurs deze zomer. Cijfers over de Duitse en Chinese economie vallen tegen en het geblondeerde twitterkanon Trump staat weer op scherp.

Lees meer

Al 10 kwartalen in de kopgroep!

Al sinds 2017 stellen wij zelf modelportefeuilles samen. Voor het 10de kwartaal op rij behalen we rendementen die netto hoger liggen dan het gemiddelde van banken!

Lees meer

Records… en nu dan?!

De ontwikkelingen op het wereldtoneel leiden tot recordstanden op de beurs. Doe mee en profiteer van goed nieuws maar zorg dat je jezelf niet klem zet en kijk verder dan alleen de geijkte paden.

Lees meer

Rendement in een stijgende én dalende beurs

HIP Capital op Beursplein 5. Door onze samenwerking met Mint Tower hebben we een exclusieve strategie in huis voor onze cliënten die zowel in stijgende als dalende markten rendement willen maken tegen een laag risico.

Lees meer

HIP Capital opent tweede kantoor

We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat het team van HIP Capital wordt uitgebreid met beleggingsspecialisten Michel Beckers (44) en Cees de Waal (46) die ons nieuwe kantoor in Venray gaan bemannen.

Lees meer

Ook Trump en Xi willen rustig richting kerst

Afgelopen weekend troffen Donald Trump en de Chinese president Xi Jinping elkaar tijdens de G20-top in Argentinië. Ze kwamen tot een compromis om voorlopig geen nieuwe importtarieven in te voeren. Goed nieuws voor de beurs!

Lees meer

Herfst op de beurs

Oktober is historisch gezien niet de slechtste beursmaand van het jaar, al wordt dat vaak gedacht. Rampjaren 1929, 1987 en de herfst van 2008 zijn daar een sprekend voorbeeld van. Ook dit jaar zijn de koersen in de herfstmaand flink gekelderd.

Lees meer