HIP Capital klantverhalen

Echte cliënten met hun eigen 
persoonlijke verhaal

Bij HIP Capital krijgt u advies van ondernemers die met open vizier de financiële markten bekijken en persoonlijke aandacht en vertrouwen hoog in het vaandel hebben staan. Uiteraard zijn we zelf enthousiast over onze dienstverlening en onze resultaten, maar het mooiste zijn eigen verhalen van echte cliënten…

 

Echte cliënten met hun eigen persoonlijk verhaal

 

Bij HIP Capital krijgt u advies van ondernemers die met open vizier de financiële markten bekijken en persoonlijke aandacht en vertrouwen hoog in het vaandel hebben staan. Uiteraard zijn we zelf enthousiast over onze dienstverlening en onze resultaten, maar het mooiste zijn eigen verhalen van echte cliënten…

Ik heb gekozen voor HIP Capital en specifiek voor Cees de Waal. Voor mij was een belangrijke voorwaarde voor mijn vermogensbeheer een persoonlijke down to earth benadering. Geen wollige verhalen maar concrete informatie waarop ik mijn beslissingen kan baseren. 

Dit biedt HIP Capital voor mij in optima forma. Met mijn inbreng en de zeer deskundige inbreng van Cees hebben we de portefeuille in nauw overleg opgebouwd. We hebben regelmatig overleg. Ook indien er iets in de markt gebeurd, hebben wij op beider initiatief overleg. 

Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke aanpak en kennis die bij HIP Capital aanwezig is. De persoonlijke benadering maakt het verschil.

Huub Vousten, onafhankelijk bedrijfsadviseur

Kronenberg, Noord Limburg

Het team van HIP Capital is deskundig, betrouwbaar, bekwaam en degelijk. Dat is tot dusver onze ervaring wanneer het gaat om beleggingszaken en adviezen die daar verband mee houden. Het leveren van maatwerk, kwaliteit, alsook de persoonlijke benadering spreekt ons aan. De vertrouwensband die hierdoor is ontstaan en waaraan Dick Hubertus- waar we reeds jaren contact mee hebben- in grote mate heeft bijgedragen, is hier heel belangrijk in.

We zijn zeer tevreden over de wijze waarop onze financiële belangen worden behartigd, dit zowel in “Goede en Slechte Tijden”!

Theo en Mariet Brands, gepensioneerd

Heesch, Noord Brabant

Uitstekend, persoonlijk advies in duidelijke taal geleverd door een professioneel team met hart voor hun werk – dat is precies wat je kan verwachten van HIP Capital. Wie kent niet het gevoel van een bank zonder gezicht, een beleggingsadviseur die je eigenlijk niet kent en eindeloze rapporten waar je niets van begrijpt. HIP Capital is er in geslaagd om het ‘oude model’ van persoonlijk en klantgericht advies in een nieuw jasje te steken en er een succesvolle onderneming van te maken. Ik raadpleeg al meer dan 15 jaar mijn beleggingsspecialist Michel Beckers en in goede éwoelige tijden krijg je precies wat je nodig hebt; een nauwkeurig overzicht van de financiële stand van zaken, een goed doordacht plan en een vriendelijk telefoontje.
Saskia Bosch, Dutch & European Voice Over

Londen, Engeland

Als beleggers met enige ervaring zijn we afgelopen jaar in contact gekomen met HIP Capital. Persoonlijke aandacht en maatwerk in het advies zijn voor ons belangrijk en doorslaggevend geweest om samen in zee te gaan. Zeker gedurende afgelopen periode kunnen we constateren dat onze portefeuille goed en veerkrachtig is opgebouwd, dit in combinatie met de soms “korte” contactmomenten heeft ervoor gezorgd dat het emotionele & rationele gevoel goed in balans is gebleven.  

Ruud Aerts, projectmanager

Horst aan de maas, Limburg

Zo’n 40 jaar geleden kocht ik bij de Rabobank in Venray mijn eerste koopsompolis omdat ik vond dat ik moest sparen voor later, voor een goed pensioen. Door de jaren heen rommelde ik maar wat aan en zat er eigenlijk geen plan achter. Een jaar of vijftien geleden werd ik ‘toegewezen’ aan Cees de Waal, als adviseur. Er ging een wereld voor me open. In een keer moest ik niet meer kiezen uit een soort van menukaart met kant en klare producten, maar ging iemand aan mij vragen wat ik wilde, waar ik van droomde, hoe mijn leefstijl was, hoe ik leefde en wat ik belangrijk vond voor nu en de toekomst. Kortom, ik werd aan denken gezet. Als het ware moest ik even werken voor mijn geld! Cees hield me een spiegel voor. Na diverse prettige en vooral ook persoonlijke gesprekken, ontwikkelde zich een plan en een passende compositie. Een verhuizing naar Drenthe was daarom ook geen aanleiding om ‘van Cees te wisselen’. Het contact was goed en bleef goed. 

Toen Cees overstapte naar HIP Capital was dat in het begin voor mij shocking. Ik moest n.l. weg bij de bank die al tientallen jaren mijn beleggersportefeuille beheerde. Dat ik uiteindelijk mee zou gaan, was geen vraag. Snel bleek mijn onzekerheid onnodig. HIP Capital is als Cees: eerlijk, open, alert, proactief, persoonlijk, warm, maar naast professioneel, deskundig en rendabel ook goedkoper dan ik gewend was. 
De afgelopen jaren waren goed voor mij en dat wijt ik vooral aan Cees. In mijn omgeving hoor en zie ik wel eens mensen andere keuzes maken: “niet handig en vaak ook kostbaar”. 
Kortom: ook als de portefeuille bescheiden is, zoals van mijn vrouw en mij, de service van HIP Capital is enorm. Cees bedankt!

Peter Vereijken

Beilen, Drenthe

Ervaar zelf onze voordelen

Lees meer over

Beursupdate december 2021

Beursupdate december 2021

Na maanden van een duidelijke lijn omhoog zorgt het dreigende winterweer voor wat onrust op de beurs. Daar zijn meerdere redenen voor. Het vaakst besproken is natuurlijk de almaar voortdurende pandemie. Het virus past zich sneller aan dan wij en dat besef zorgt af en toe voor paniekerige reacties.

Lees meer
Jac van Zeeland naar HIP Capital

Jac van Zeeland naar HIP Capital

TRANSFERNIEUWS. Het beleggingsteam van HIP Capital in Eindhoven wordt uitgebreid met Jac van Zeeland. Na een mooie carrière bij de Rabobank start Jac op 1 november 2021 als partner en beleggingsspecialist bij HIP Capital.

Lees meer
Wat is taperen?

Wat is taperen?

Regelmatig ging het de afgelopen weken in geschreven financiële media en op RTLZ weer over de vraag of de Federal Reserve gaat taperen. Maar wat is dat, taperen?

Lees meer

Neem contact op

Onze partners