Beleggingsbeleid

Beleggingsbeleid

Z

Onafhankelijk

Het beste advies geven kan alleen wanneer je helemaal onafhankelijk bent. En dat zijn wij. We hebben geen banden met banken of fondshuizen en verdienen niet aan transacties. Onze inkomsten zijn niet afhankelijk van een zo groot mogelijk belegd vermogen van onze klanten maar het gaat ons alleen om het optimale rendement binnen een afgesproken risicoprofiel.

f

Spreiden

Een beleggingsportefeuille moet volgens ons goed gespreid zijn. Dat is de enige manier om specifieke risico’s te beperken. Om dit te bereiken vullen we onze portefeuilles in met beleggingsfondsen, ETF’s en trackers. We zijn adviseur, hoeder van het risico van uw portefeuille en een klankbord om ervoor te zorgen dat u geen verkeerde beleggingsbeslissingen neemt.

Kosten

Naast advieskosten zijn doorlopende en bijkomende kosten mede bepalend voor het uiteindelijke nettorendement. Alleen bij bewezen meerwaarde gebruiken wij duurdere en actief beheerde fondsen. We letten scherp op de gemiddelde lopende kostenbelading binnen onze portefeuilles en zijn hierin kritischer en scherper dan het overgrote deel van de markt.

Optimaliseren

Omdat we voor onze inkomsten alleen afhankelijk zijn van het optimale rendement binnen een afgesproken risicoprofiel hebben we hetzelfde doel en belang als onze cliënten. Wij zoeken dagelijks naar de ideale verhouding tussen risico, rendement en kosten. In combinatie met een actief beleggingsbeleid is dit de sleutel tot succes.

Neem contact op

Onze partners