Over ons

 

“Bij beleggen gaat het om de optimale verhouding tussen risico, rendement en vertrouwen. Een wederkerige situatie kunnen we zelf creëren. Maar vertrouwen krijgen we niet, dat moeten we verdienen, dus daar zijn we zuinig op.”

 

Over ons

Welkom bij HIP Capital

 

“Bij beleggen gaat het om de optimale verhouding tussen risico, rendement en vertrouwen. Een wederkerige situatie kunnen we zelf creëren. Maar vertrouwen krijgen we niet, dat moeten we verdienen, dus daar zijn we zuinig op.”

 

 

D.C. (Dick) Hubertus

D.C. (Dick) Hubertus

Founding partner l Vermogensadviseur & Beleggingsspecialist | 073 203 20 16

Dick Hubertus komt uit Oss en woont in Doetinchem. Hij is getrouwd met Irma en heeft een zoon en twee dochters. Dick heeft meer dan twintig jaar beleggingservaring en werkte tien jaar binnen private banking en als beleggingsspecialist bij Rabobank. In die hoedanigheid adviseerde hij een groot aantal relaties over hun vermogen en beleggingsportefeuille. Zijn adviezen, ratio en gevoel voor kansen en bedreigingen hebben bijgedragen aan mooie rendementen en een hoge mate van tevredenheid bij zijn klanten. Dick heeft een scherpe ondernemersgeest maar is bovenal belegger. Met een heldere visie en een frisse kijk op vermogen en beleggen heeft hij in 2017 de basis voor HIP Capital gelegd.

M.L.H. (Michel) Beckers

M.L.H. (Michel) Beckers

Partner l Vermogensadviseur & Beleggingsspecialist | 06 11 76 42 53

Michel Beckers woont samen met zijn vrouw Ester in Heeswijk-Dinther. Samen hebben ze een zoon en een dochter. Michel studeerde commerciële economie en startte zijn carrière bij SNS bank in het jaar 2000. Hij heeft ruime beleggingservaring opgedaan bij Rabobank en SNS Securities en is sinds 2019 partner bij HIP Capital. Naast de advisering aan vermogende relaties heeft Michel zitting gehad in beleggingscommissies en vormgegeven aan het beleggingsbeleid. Door zijn jarenlange ervaring weet Michel hoe de markten bewegen. Hij gaat niet over één nacht ijs en bewaart het overzicht. Zo kunnen zijn klanten terugvallen op een zeer degelijke en betrouwbare adviseur. Samen met Cees de Waal draagt Michel de verantwoordelijkheid voor kantoor Venray.

H.C.M.L. (Erik) van Uden

H.C.M.L. (Erik) van Uden

Partner l Vermogensadviseur & Beleggingsspecialist | 06 40 04 86 95

Erik van Uden woont in het Brabantse Erp, is getrouwd met Lia en heeft een dochter en twee zonen. Erik zette zijn eerste stappen op de effectenbeurs ten tijde van de invoering van de AEX in 1983. Zijn indrukwekkende beleggingservaring heeft hij opgedaan bij Rabobank, waar hij ruim dertig jaar van zijn carrière heeft gewerkt. Als senior beleggingsspecialist heeft hij talloze klanten geholpen aan goede portefeuilles en mooie rendementen. Erik combineert een brede financiële kennis met plezier, verantwoordelijkheid en integriteit. Zijn ervaring, geduld en empathisch vermogen zorgen voor bovengemiddelde resultaten en veel vertrouwen bij zijn klanten.

C.P.F. (Cees) de Waal

C.P.F. (Cees) de Waal

Partner l Vermogensadviseur & Beleggingsspecialist | 06 38 15 94 06

Cees de Waal en zijn vrouw Wendy zijn de trotse ouders van een dochter en wonen in Waalre. Cees werkt al 25 jaar in de beleggingswereld. Hij bekleedde functies bij Van Lanschot Bankiers en Rabobank. Opgeleid als docent economie weet Cees de soms lastige beleggingsmaterie soepel, makkelijk en herkenbaar te vertalen voor zijn relaties. Als senior beleggingsspecialist heeft hij een schat aan ervaring en is Cees naast vermogensadviseur een echte relatiebeheerder. Hij neemt graag de tijd voor zijn klanten om ze te begeleiden naar een goed rendement op persoonlijk en financieel vlak. Samen met Michel Beckers is Cees verantwoordelijk voor ons kantoor in Venray.

M. (Mathijs) Wubbels

M. (Mathijs) Wubbels

Partner l Vermogensadviseur & Beleggingsspecialist | 06 17 38 02 94

Mathijs Wubbels is een geboren en getogen Achterhoeker en woont in het mooie Aalten. Hij is getrouwd met Judith en samen hebben zij drie zonen. Mathijs heeft ruim 16 jaar ervaring in de financiële wereld. Hij werkte voor een vermogensbeheerder, het pensioenfonds voor huisartsen en als adviseur voor de vermogende relaties van ABN AMRO en Rabobank. Mathijs maakte zijn debuut aan de vooravond van de kredietcrisis in 2008 en weet dus wat beleggen in woelige tijden inhoudt. Klanttevredenheid en loyaliteit zijn voor hem heel belangrijk. Afspraak is afspraak en blijf bij je plan typeren zijn Achterhoekse nuchterheid en realisme. Mathijs is verantwoordelijk voor ons kantoor in Doetinchem en is trots dat hij hiermee het eerste onafhankelijke kantoor voor vermogen en beleggen in de Achterhoek vertegenwoordigt.

J.M. (Jac) van Zeeland

J.M. (Jac) van Zeeland

Partner l Vermogensadviseur & Beleggingsspecialist | 06 42 65 92 49

Jac is geboren in Geldrop, komt uit een slagersfamilie en woont in Nuenen. Hij is samen met zijn vriendin Jill, als samengesteld gezin hebben ze 5 kinderen. Jac heeft 25 jaar ervaring in de bancaire sector, waarvan 20 jaar binnen Private Banking en Vermogensmanagement. Hier adviseerde Jac een groot aantal particulieren en ondernemers over hun vermogen en beleggingen. Al jarenlang is beleggen één van zijn passies, naast golfen en sport in brede zin. Tevens is Jac als voorzitter betrokken bij Outdoor Geldrop, een prachtig regionaal paardenconcours. Jac is een ondernemende, benaderbare en gedreven professional die graag beleggen en topsport als parallel gebruikt. Als jongen van de streek werkt Jac vol enthousiasme en trots vanuit ons kantoor in Eindhoven om relaties te voorzien van persoonlijk en gedegen beleggingsadvies.

E.C. (Eric) Kruse

E.C. (Eric) Kruse

Partner l Vermogensadviseur & Beleggingsspecialist | 06 83 36 74 50

Eric is geboren in Losser, woont in Enschede en is vader van een zoon en een dochter. Twentse nuchterheid, betrokkenheid en professionaliteit typeren hem als geboren en getogen Tukker. In zijn vrije tijd is hij graag sportief bezig op de padel- en golfbaan. Eric heeft ruim 22 jaar ervaring in beleggen en heeft voor verschillende Rabobanken in de regio gewerkt. Hij omarmt de nieuwe technologie in de financiële wereld maar tegelijkertijd is Eric ervan overtuigd dat de menselijke factor het allerbelangrijkste blijft. Want het gaat niet om de technologie maar om de mensen. Naast zijn nuchtere kijk op de financiële markten waarderen klanten vooral het persoonlijke contact en de goede bereikbaarheid. Eric is verantwoordelijk voor ons kantoor in Enschede en is trots dat hij hiermee HIP Capital in Twente een herkenbaar gezicht geeft.

drs. R.H.J. (Rob) Zegers

drs. R.H.J. (Rob) Zegers

Partner l Business controller | 073 203 20 16

Rob Zegers woont in Vierlingsbeek, is getrouwd met Hester en heeft een zoon en een dochter. Rob studeerde bedrijfseconomie en controlling en werkte na zijn afstuderen aan de universiteit van Tilburg onder meer voor Eiffel, Rabobank en Bosch Security Systems. Met vijftien jaar ervaring in de financiële wereld op het gebied van regelgeving, controle en risicomanagement is hij een gedegen strategisch adviseur. Binnen HIP Capital is Rob verantwoordelijk voor onze investeringsanalyses en interne controle. Zijn deskundigheid in accountancy en informatieanalyse helpen bij een goede bedrijfsvoering en het maken van solide beleggingsbeslissingen.

B. (Bas) Nauta

B. (Bas) Nauta

Partner l Vermogensadviseur & Beleggingsspecialist | 06 14 46 53 20

Bas Nauta is opgegroeid in de regio Nijmegen en is samen met zijn vrouw en dochter woonachtig in Elst Gld. Bas is een ervaren en gedreven beleggingsspecialist met een passie voor het helpen van anderen om hun financiële doelen te bereiken. Met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in de financiële wereld combineert Bas een diepgaande kennis met een pragmatische aanpak. Hij helpt zijn klanten door behendig te navigeren in complexe markten en houdt vast aan een gedisciplineerde aanpak, gebaseerd op grondig onderzoek en een langetermijnvisie. Bas wordt gewaardeerd om zijn integriteit, betrouwbaarheid en toewijding aan het succes van zijn cliënten op de lange termijn.

drs. P.J. (Pim) Lavrijsen

drs. P.J. (Pim) Lavrijsen

Partner l Vermogensadviseur & Beleggingsspecialist | 06 10 27 98 59

Pim woont samen met zijn vrouw Gidy en hun drie kinderen in Bladel. Als geboren en getogen Brabander combineert hij vakmanschap, humor en vertrouwen op een prettige wijze. Pim heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de universiteit van Tilburg. Als specialist kan Pim bouwen op 25 jaar beleggingservaring, opgedaan bij verschillende Rabobanken in het zuiden van ons land. Zijn relativeringsvermogen en nuchtere kijk op het leven maken Pim een fijne gesprekspartner voor zijn relaties. Hij is niet bang om van de gebaande paden af te wijken, een goede eigenschap in de snel veranderende financiële wereld. Samen met Bas is hij vanuit ons kantoor in Eindhoven altijd goed bereikbaar voor persoonlijk beleggingsadvies. 

A. J. (Arjan) Wassink

A. J. (Arjan) Wassink

Partner | Vermogensadviseur & Beleggingsspecialist | 06 30 73 94 45

Arjan Wassink is een geboren en getogen Tukker. Samen met zijn vrouw en twee kinderen woont hij in het gezellige Twentse dorp Wierden. Als vrijwilliger zet Arjan zich in voor de lokale gemeenschap, met name in de sport. Volleybal en golf zijn hierin favoriet. Arjan heeft gedurende zijn loopbaan bij de Rabobank verschillende functies in private banking en beleggen bekleed en is een analytische, gepassioneerde teamplayer. Door goed te luisteren, zijn inlevingsvermogen en brede kennis van de financiële markten is Arjan een nuchtere en betrouwbare gesprekspartner. Samen met Eric Kruse voorziet hij vanuit ons kantoor in Enschede onze, voornamelijk Twentse cliënten, van gedegen vermogens- en beleggingsadvies.

ir. B.W. (Bas) Simons

ir. B.W. (Bas) Simons

Partner l Vermogensadviseur & Beleggingsspecialist | 06 41 25 26 02

Bas is opgegroeid in Apeldoorn en heeft economie gestudeerd aan de Landbouwuniversiteit Wageningen. Hij is getrouwd met Edith en samen hebben ze vier kinderen. Drie wonen er nog bij hen thuis in Oisterwijk. Bas is vrijwel zijn hele carrière actief als zelfstandig ondernemer binnen de financiële dienstverlening en heeft in die tijd veel ervaring opgebouwd in het adviseren van klanten bij uiteenlopende vraagstukken. Hij is gespecialiseerd in beleggen, financiële planning en vermogensadvies. Bas is zeer toegankelijk en heeft een sterk gevoel voor rechtvaardigheid. Hij is een onafhankelijke denker en als gedreven specialist stelt hij zijn klanten altijd centraal. Samen met Pim helpt hij onze cliënten vanuit kantoor Eindhoven op een persoonlijke manier om hun financiële doelen te behalen. 

E. (Elke) Kruitbosch

E. (Elke) Kruitbosch

Assistent Beleggingsspecialist | 0314 - 23 50 24

Elke Kruitbosch is geboren en getogen in Rheden. Samen met haar zoon Fedde woont ze daar nog altijd met veel plezier. Als trotse moeder gaat Elke in haar vrije tijd graag samen op pad naar een museum of de dierentuin. Een groot deel van haar werkzame leven heeft Elke bij ING gewerkt. In verschillende functies heeft zij veel ervaring opgedaan in de bancaire en financiële wereld. Naast een oprechte en geïnteresseerde vrouw is Elke een harde werker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze is zeer nauwkeurig en een fijn persoon in de omgang. Goed bekend in de regio tussen Arnhem en de Achterhoek is Elke als assistent beleggingsspecialist in kantoor Doetinchem voor ons van grote waarde.

M.A.M. (Marc) Halma

M.A.M. (Marc) Halma

Partner l Vermogensadviseur & Beleggingsspecialist | 06 11 18 96 50

Marc Halma woont in Bemmel, is getrouwd met Katja en heeft 2 kinderen. Hij heeft commerciële economie gestudeerd aan de Hogeschool Enschede. Marc heeft ruim 25 jaar ervaring in de bancaire wereld en werkte meer dan 20 jaar bij ING als beleggingsadviseur en private banker in de omgeving van Arnhem en Nijmegen. Marc is een oprechte en geïnteresseerde adviseur, altijd zeer betrokken bij zijn relaties. Vertrouwen, een uitstekende persoonlijke dienstverlening en afspraak = afspraak staan bij hem voorop. Marc werkt met veel plezier samen met Bas vanuit ons in kantoor Arnhem-Zuid. De ideale locatie om onze klanten in de regio Arnhem en Nijmegen die beiden aan het hart ligt te bedienen. 

Neem contact op

Onze partners