Risico en rendement moet je delen want alleen dan bereik je wederkerigheid. Het is de basis voor iedere relatie gebouwd op vertrouwen.

 

Bij HIP Capital krijgt u advies van ondernemers die een mening hebben, die durven en die zelf succesvol zijn in beleggen. Samen hebben we ruim een eeuw ervaring in financiële markten, we hebben crises en bullmarkets meegemaakt en weten wat we doen. Dat is belangrijk want vertrouwen komt te voet en gaat te paard, in een relatie maar zeker op de beurs. Wij schrikken niet van tegenslagen, hebben een lange adem en volgen ons plan.

Bij beleggen gaat het om de optimale verhouding tussen risico, rendement en vertrouwen. Deze principes zijn heilig en innig verbonden. Wanneer je het basisprincipe van beleggen vooral in je eigen voordeel uitlegt, raakt de balans zoek. Dat is wat er gebeurt wanneer je het volledige risico bij je cliënt legt en zelf de zekerheid van rendement neemt. Wanneer je voor beide partijen niet langer zoekt naar de optimale verhouding tussen risico en rendement, verlies je vanzelf vertrouwen.

Geld = vertrouwen. Het is het enige dat we als adviseur en belegger hebben. Een wederkerige situatie kunnen we zelf creëren, maar vertrouwen krijgen we niet. We moeten het verdienen, dus daar zijn we zuinig op. Het is het enige dat telt.

HIP Capital in bedrijf

Jaar gezamelijke ervaring

%

Gemiddeld rendement

%

Gemiddelde advieskosten

D.C. (Dick) Hubertus

D.C. (Dick) Hubertus

Founding partner l Vermogensadviseur & Beleggingsspecialist

Dick Hubertus komt uit Oss en woont in Doetinchem. Hij is getrouwd met Irma en heeft een zoon en twee dochters. Dick heeft meer dan vijftien jaar beleggingservaring en werkte tien jaar binnen private banking en als beleggingsspecialist bij Rabobank. In die hoedanigheid adviseerde hij een groot aantal relaties over hun vermogen en beleggingsportefeuille. Zijn adviezen, ratio en gevoel voor kansen en bedreigingen hebben bijgedragen aan mooie rendementen en een hoge mate van tevredenheid bij zijn klanten. Dick heeft een scherpe ondernemersgeest maar is bovenal belegger. Met een heldere visie en een frisse kijk op vermogen en beleggen heeft hij in 2017 de basis voor HIP Capital gelegd.

H.C.M.L. (Erik) van Uden

H.C.M.L. (Erik) van Uden

Partner l Vermogensadviseur & Beleggingsspecialist

Erik van Uden woont in het Brabantse Erp, is getrouwd met Lia en heeft een dochter en twee zonen. Erik zette zijn eerste stappen op de effectenbeurs ten tijde van de invoering van de AEX in 1983. Zijn indrukwekkende beleggingservaring heeft hij opgedaan bij Rabobank, waar hij ruim dertig jaar van zijn carrière heeft gewerkt. Als senior beleggingsspecialist heeft hij talloze klanten geholpen aan goede portefeuilles en mooie rendementen. Erik combineert een brede financiële kennis met plezier, verantwoordelijkheid en integriteit. Zijn ervaring, geduld en empathisch vermogen zorgen voor bovengemiddelde resultaten en veel vertrouwen bij zijn klanten.

drs. R.H.J. (Rob) Zegers

drs. R.H.J. (Rob) Zegers

Partner l Business controller

Rob Zegers woont in Vierlingsbeek, is getrouwd met Hester en heeft een zoon en een dochter. Rob studeerde bedrijfseconomie en controlling en werkte na zijn afstuderen aan de universiteit van Tilburg onder meer voor Eiffel, Rabobank en Bosch Security Systems. Met twaalf jaar ervaring in de financiële wereld op het gebied van regelgeving, controle en risicomanagement is hij een gedegen strategisch adviseur. Binnen HIP Capital is Rob verantwoordelijk voor onze investeringsanalyses en interne controle. Zijn deskundigheid in accountancy en informatieanalyse helpen bij een goede bedrijfsvoering en het maken van solide beleggingsbeslissingen.

C.P.F. (Cees) de Waal

C.P.F. (Cees) de Waal

Partner l Vermogensadviseur & Beleggingsspecialist

Cees de Waal en zijn vrouw Wendy zijn de trotse ouders van een dochter en wonen in Waalre. Cees werkt al 20 jaar in de beleggingswereld. Hij bekleedde functies bij Van Lanschot Bankiers en Rabobank. Opgeleid als docent economie weet Cees de soms lastige beleggingsmaterie soepel, makkelijk en herkenbaar te vertalen voor zijn relaties. Als senior beleggingsspecialist heeft hij een schat aan ervaring en is Cees naast vermogensadviseur een echte relatiebeheerder. Hij neemt graag de tijd voor zijn klanten om ze te begeleiden naar een goed rendement op persoonlijk en financieel vlak. Samen met Michel Beckers is Cees verantwoordelijk voor ons kantoor in Venray.

M.L.H. (Michel) Beckers

M.L.H. (Michel) Beckers

Partner l Vermogensadviseur & Beleggingsspecialist

Michel Beckers woont samen met zijn vrouw Ester in Heeswijk-Dinther. Samen hebben ze een zoon en een dochter. Michel studeerde commerciële economie en startte zijn carrière bij SNS bank in het jaar 2000. De afgelopen 19 jaar heeft hij ruime beleggingservaring opgedaan bij Rabobank en SNS Securities. Naast de advisering aan vermogende relaties heeft Michel zitting gehad in beleggingscommissies en vormgegeven aan het beleggingsbeleid. Door zijn jarenlange ervaring weet Michel hoe de markten bewegen. Hij gaat niet over één nacht ijs en bewaart het overzicht. Zo kunnen zijn klanten terugvallen op een zeer degelijke en betrouwbare adviseur. Samen met Cees de Waal heeft Michel de dagelijkse leiding over kantoor Venray.

M. (Mathijs) Wubbels

M. (Mathijs) Wubbels

Partner l Vermogensadviseur & Beleggingsspecialist

Mathijs Wubbels is een geboren en getogen Achterhoeker en woont in het mooie Aalten. Hij is getrouwd met Judith en samen hebben zij drie zonen. Mathijs heeft ruim 13 jaar ervaring in de financiële wereld. Hij werkte voor een vermogensbeheerder, het pensioenfonds voor huisartsen en als adviseur voor de vermogende relaties van ABN AMRO en Rabobank. Mathijs maakte zijn debuut aan de vooravond van de kredietcrisis in 2008 en weet dus wat beleggen in woelige tijden inhoudt. Klanttevredenheid en loyaliteit zijn voor hem heel belangrijk. Afspraak is afspraak en blijf bij je plan typeren zijn Achterhoekse nuchterheid en realisme. Mathijs heeft de dagelijkse leiding over ons kantoor in Doetinchem en is trots dat hij hiermee het eerste onafhankelijke kantoor voor vermogen en beleggen in de Achterhoek vertegenwoordigt.

Neem contact op