Over ons

 

“Bij beleggen gaat het om de optimale verhouding tussen risico, rendement en vertrouwen. Een wederkerige situatie kunnen we zelf creëren. Maar vertrouwen krijgen we niet, dat moeten we verdienen, dus daar zijn we zuinig op.”

 

Over ons

Welkom bij HIP Capital

 

“Bij beleggen gaat het om de optimale verhouding tussen risico, rendement en vertrouwen. Een wederkerige situatie kunnen we zelf creëren. Maar vertrouwen krijgen we niet, dat moeten we verdienen, dus daar zijn we zuinig op.”

 

 

D.C. (Dick) Hubertus

D.C. (Dick) Hubertus

Founding partner l Vermogensadviseur & Beleggingsspecialist

Dick Hubertus komt uit Oss en woont in Doetinchem. Hij is getrouwd met Irma en heeft een zoon en twee dochters. Dick heeft meer dan vijftien jaar beleggingservaring en werkte tien jaar binnen private banking en als beleggingsspecialist bij Rabobank. In die hoedanigheid adviseerde hij een groot aantal relaties over hun vermogen en beleggingsportefeuille. Zijn adviezen, ratio en gevoel voor kansen en bedreigingen hebben bijgedragen aan mooie rendementen en een hoge mate van tevredenheid bij zijn klanten. Dick heeft een scherpe ondernemersgeest maar is bovenal belegger. Met een heldere visie en een frisse kijk op vermogen en beleggen heeft hij in 2017 de basis voor HIP Capital gelegd.

drs. R.H.J. (Rob) Zegers

drs. R.H.J. (Rob) Zegers

Partner l Business controller

Rob Zegers woont in Vierlingsbeek, is getrouwd met Hester en heeft een zoon en een dochter. Rob studeerde bedrijfseconomie en controlling en werkte na zijn afstuderen aan de universiteit van Tilburg onder meer voor Eiffel, Rabobank en Bosch Security Systems. Met vijftien jaar ervaring in de financiële wereld op het gebied van regelgeving, controle en risicomanagement is hij een gedegen strategisch adviseur. Binnen HIP Capital is Rob verantwoordelijk voor onze investeringsanalyses en interne controle. Zijn deskundigheid in accountancy en informatieanalyse helpen bij een goede bedrijfsvoering en het maken van solide beleggingsbeslissingen.

H.C.M.L. (Erik) van Uden

H.C.M.L. (Erik) van Uden

Partner l Vermogensadviseur & Beleggingsspecialist

Erik van Uden woont in het Brabantse Erp, is getrouwd met Lia en heeft een dochter en twee zonen. Erik zette zijn eerste stappen op de effectenbeurs ten tijde van de invoering van de AEX in 1983. Zijn indrukwekkende beleggingservaring heeft hij opgedaan bij Rabobank, waar hij ruim dertig jaar van zijn carrière heeft gewerkt. Als senior beleggingsspecialist heeft hij talloze klanten geholpen aan goede portefeuilles en mooie rendementen. Erik combineert een brede financiële kennis met plezier, verantwoordelijkheid en integriteit. Zijn ervaring, geduld en empathisch vermogen zorgen voor bovengemiddelde resultaten en veel vertrouwen bij zijn klanten.

M.L.H. (Michel) Beckers

M.L.H. (Michel) Beckers

Partner l Vermogensadviseur & Beleggingsspecialist

Michel Beckers woont samen met zijn vrouw Ester in Heeswijk-Dinther. Samen hebben ze een zoon en een dochter. Michel studeerde commerciële economie en startte zijn carrière bij SNS bank in het jaar 2000. Hij heeft ruime beleggingservaring opgedaan bij Rabobank en SNS Securities en is sinds 2019 partner bij HIP Capital. Naast de advisering aan vermogende relaties heeft Michel zitting gehad in beleggingscommissies en vormgegeven aan het beleggingsbeleid. Door zijn jarenlange ervaring weet Michel hoe de markten bewegen. Hij gaat niet over één nacht ijs en bewaart het overzicht. Zo kunnen zijn klanten terugvallen op een zeer degelijke en betrouwbare adviseur. Samen met Cees de Waal draagt Michel de verantwoordelijkheid voor kantoor Venray.

C.P.F. (Cees) de Waal

C.P.F. (Cees) de Waal

Partner l Vermogensadviseur & Beleggingsspecialist | 06 38 15 94 06

Cees de Waal en zijn vrouw Wendy zijn de trotse ouders van een dochter en wonen in Waalre. Cees werkt al 20 jaar in de beleggingswereld. Hij bekleedde functies bij Van Lanschot Bankiers en Rabobank. Opgeleid als docent economie weet Cees de soms lastige beleggingsmaterie soepel, makkelijk en herkenbaar te vertalen voor zijn relaties. Als senior beleggingsspecialist heeft hij een schat aan ervaring en is Cees naast vermogensadviseur een echte relatiebeheerder. Hij neemt graag de tijd voor zijn klanten om ze te begeleiden naar een goed rendement op persoonlijk en financieel vlak. Samen met Michel Beckers is Cees verantwoordelijk voor ons kantoor in Venray.

M. (Mathijs) Wubbels

M. (Mathijs) Wubbels

Partner l Vermogensadviseur & Beleggingsspecialist | 06 17 38 02 94

Mathijs Wubbels is een geboren en getogen Achterhoeker en woont in het mooie Aalten. Hij is getrouwd met Judith en samen hebben zij drie zonen. Mathijs heeft ruim 13 jaar ervaring in de financiële wereld. Hij werkte voor een vermogensbeheerder, het pensioenfonds voor huisartsen en als adviseur voor de vermogende relaties van ABN AMRO en Rabobank. Mathijs maakte zijn debuut aan de vooravond van de kredietcrisis in 2008 en weet dus wat beleggen in woelige tijden inhoudt. Klanttevredenheid en loyaliteit zijn voor hem heel belangrijk. Afspraak is afspraak en blijf bij je plan typeren zijn Achterhoekse nuchterheid en realisme. Mathijs is verantwoordelijk voor ons kantoor in Doetinchem en is trots dat hij hiermee het eerste onafhankelijke kantoor voor vermogen en beleggen in de Achterhoek vertegenwoordigt.

E.C. (Eric) Kruse

E.C. (Eric) Kruse

Partner l Vermogensadviseur & Beleggingsspecialist

Eric is geboren in Losser, woont in Enschede en is vader van een zoon en een dochter. Twentse nuchterheid, betrokkenheid en professionaliteit typeren hem als geboren en getogen Tukker. In zijn vrije tijd is hij graag sportief bezig op de tennis- en golfbaan. Eric heeft ruim 22 jaar ervaring in beleggen en heeft voor verschillende Rabobanken in de regio gewerkt. Hij omarmt de nieuwe technologie in de financiële wereld maar tegelijkertijd is Eric ervan overtuigd dat de menselijke factor het allerbelangrijkste blijft. Want het gaat niet om de technologie maar om de mensen. Naast zijn nuchtere kijk op de financiële markten waarderen klanten vooral het persoonlijke contact en de goede bereikbaarheid. Eric is verantwoordelijk voor ons kantoor in Enschede en is trots dat hij hiermee HIP Capital in Twente een herkenbaar gezicht geeft.

ir. B.W. (Bas) Simons

ir. B.W. (Bas) Simons

Partner l Vermogensadviseur & Beleggingsspecialist | 06 41 25 26 02

Bas is opgegroeid in Apeldoorn en heeft economie gestudeerd aan de Landbouwuniversiteit Wageningen. Samen met zijn vrouw Edith en hun vier kinderen woont hij in Loon op Zand. Bas is vrijwel zijn hele carrière actief als zelfstandig ondernemer binnen de financiële dienstverlening en heeft in die tijd veel ervaring opgebouwd in het adviseren van klanten bij uiteenlopende vraagstukken. Hij is gespecialiseerd in beleggen, financiële planning en vermogensadvies. Bas is zeer toegankelijk en heeft een sterk gevoel voor rechtvaardigheid. Hij is een onafhankelijke denker en als gedreven specialist stelt hij zijn klanten altijd centraal. Samen met Pim helpt hij onze cliënten vanuit kantoor Eindhoven op een persoonlijke manier om hun financiële doelen te behalen. 

drs. P.J. (Pim) Lavrijsen

drs. P.J. (Pim) Lavrijsen

Partner l Vermogensadviseur & Beleggingsspecialist | 06 10 27 98 59

Pim woont samen met zijn vrouw Gidy en hun drie kinderen in Bladel. Als geboren en getogen Brabander combineert hij vakmanschap, humor en vertrouwen op een prettige wijze. Pim heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de universiteit van Tilburg. Als specialist kan Pim bouwen op 25 jaar beleggingservaring, opgedaan bij verschillende Rabobanken in het zuiden van ons land. Zijn relativeringsvermogen en nuchtere kijk op het leven maken Pim een fijne gesprekspartner voor zijn relaties. Hij is niet bang om van de gebaande paden af te wijken, een goede eigenschap in de snel veranderende financiële wereld. Samen met Bas is hij vanuit ons kantoor in Eindhoven altijd goed bereikbaar voor persoonlijk beleggingsadvies. 

A.M.A. (Anne) Hagens

A.M.A. (Anne) Hagens

Onderzoek & afstudeerstagiaire

Anne Hagens is geboren in Geldrop en woont in Helmond. Ze studeert bedrijfskunde aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Anne heeft tijdens haar studie eerder als stagiaire en assistent bij ING private banking gewerkt. Anne is enthousiast en sociaal sterk onderlegd. Als leergierige en ondernemende studente zat ze in het bestuur van de studentenvereniging. Vooral een positieve werksfeer en stimulerende omgeving waarin bedrijven en mensen kunnen groeien trekken haar aan. Bij HIP Capital doet Anne onderzoek naar transparantie, rendementen en kosten in de markt voor vermogen en beleggen. Ze hoopt in de zomer van 2021 haar studie bedrijfskunde succesvol af te sluiten met het schrijven van een scriptie en aanbeveling voor HIP Capital.

Neem contact op

Onze partners