Adviestraject

Kennismaken

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat succes begint bij aandacht en vertrouwen, beginnen we met een persoonlijke kennismaking. We willen u graag leren kennen en u wilt natuurlijk weten wie wij zijn. We komen er snel genoeg achter of er een klik is en of wij u kunnen bieden wat u verwacht. Want het afstemmen van elkaars verwachtingen is heel belangrijk.

Inventariseren

We baseren ons advies op uw doelen en wensen. Dat is het uitgangspunt van onze dienstverlening. Om u een goed advies te kunnen geven, brengen we een aantal zaken in kaart. We kijken onder meer naar uw beleggingskennis, uw beleggingservaring en we inventariseren uw financiële positie en risicobereidheid.

Adviseren

Wanneer we samen helder hebben wat u nodig heeft, vertalen we dit in een passende beleggingsportefeuille. Dit is altijd maatwerk. Wij kunnen uit de voeten in ieder risicoprofiel en we hebben eigen modelportefeuilles die als basis kunnen dienen. Het zou best kunnen dat u al een portefeuille heeft en u deze wilt voortzetten. Ook dat is geen probleem.

Monitoren

Tot slot maken we afspraken over onze contactfrequentie en de wijze waarop we dat doen. Wij monitoren uw portefeuille, bewaken uw risico en zorgen pro actief voor aanpassingen wanneer de situatie daarom vraagt. Alles om binnen het afgesproken risico een zo goed mogelijk rendement te maken.

Tarieven

En dan hoeft u eigenlijk alleen nog maar te kiezen. U mag bij ons zelf kiezen tussen een scherp adviestarief of betalen op basis van het resultaat.

Portefeuillemanagement

HIP Capital helpt u met beleggen. Wij stellen voor u modelportefeuilles samen met uitstekende rendementen en de laagst lopende kosten in de markt.

 

Beleggingsadvies bij HIP Capital is mogelijk vanaf € 100.000. U kunt kiezen uit advies op maat, een modelportefeuille of een combinatie daarvan. U kunt uw bestaande portefeuille voortzetten bij uw huidige bank of broker of u kunt overstappen op ons eigen platform. U heeft dan de laagst mogelijke transactiekosten en 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzicht in uw portefeuille. Tevens krijgt u een app voor op uw mobiele telefoon.

Neem contact op

Onze partners