HIP Capital opent in Doetinchem derde kantoor

# 37

1 maart 2020

HIP Capital opent in Doetinchem derde kantoor

NIEUWS. HIP Capital, gespecialiseerd in beleggingsadvies voor cliënten met een vermogen vanaf € 100.000, opent een derde kantoor. Het team van HIP Capital wordt uitgebreid met Mathijs Wubbels (37), die het nieuwe gezicht voor HIP in de Achterhoek wordt.

Dick Hubertus, oprichter van HIP Capital, vertelt: ‘We zijn super trots op de opening van onze derde vestiging en erg blij met de komst van Mathijs. Hij heeft een brede ervaring in vermogen en beleggen en als geboren en getogen Achterhoeker is hij de juiste man op de juiste plaats voor ons kantoor in Doetinchem.’

Mathijs werkte eerder voor vermogende relaties bij de bank, een pensioenfonds en een vermogensbeheerder. Dat hij nu partner wordt van een jong en snelgroeiend kantoor is voor hem een hele mooie en logische stap. Daarover zegt Mathijs: ‘De wens om te ondernemen en onafhankelijk vermogensadvies te geven in mijn geliefde Achterhoek bestond al veel langer. In korte tijd is HIP Capital hét alternatief voor de bank of traditionele vermogensbeheerder geworden en daar sluit ik me graag bij aan.’

In 2017 begon Dick Hubertus samen met Erik van Uden en Rob Zegers het vermogensadvieskantoor in ’s-Hertogenbosch. Een persoonlijke benadering, goede service en uitstekende rendementen zorgden voor het succes van HIP Capital dat begin 2019 leidde tot uitbreiding van het team met partners Michel Beckers en Cees de Waal en de opening van een tweede kantoor in Venray.

Met de opening van een derde vestiging in Doetinchem is HIP Capital het eerste onafhankelijke kantoor voor vermogen en beleggen in de Achterhoek. Daar is kersverse partner Mathijs Wubbels als trotse Achterhoeker heel blij mee. En ook voor Dick, die woonachtig is in Doetinchem, heeft het kantoor een speciaal tintje: ‘Toen ik de liefde achternaging en vanuit Brabant in de Achterhoek kwam wonen heb ik me hier altijd verbaasd over het ontbreken van een onafhankelijke partij voor vermogen en beleggen.’ Mathijs vult aan: ‘En dat gat vullen wij met HIP Capital nu eindelijk op. Ik denk dat we met onze doe-maar-normaal aanpak en nuchtere kijk op vermogen en beleggen de juiste snaar raken. Ik hoor dat ook vaak terug van onze klanten. Dit is nou eenmaal hoe we zijn en dat past goed in de Achterhoek.”

Het nieuwe kantoor van HIP Capital is gevestigd in het Hanzepand in Doetinchem. Het Hanzepand is het voormalige pand van Reed Business en is onlangs prachtig verbouwd. Het biedt inmiddels plaats aan tientallen bedrijven en is daarmee een inspirerende omgeving.

 

Door: partners HIP Capital, 1 maart 2020