# 52

15 maart 2021

HIP Capital opent deuren in Eindhoven en Enschede

NIEUWS. HIP Capital, gespecialiseerd in persoonlijk beleggingsadvies, opent twee nieuwe kantoren op markante locaties in Eindhoven en Enschede. Het beleggingsteam van HIP Capital wordt uitgebreid met Eric Kruse, Pim Lavrijsen en Bas Simons.

In 2017 begon Dick Hubertus samen met Erik van Uden en Rob Zegers het beleggingsadvieskantoor in ’s-Hertogenbosch. Met inmiddels vestigingen in Den Bosch, Venray, Doetinchem en vanaf vandaag ook in Eindhoven en Enschede is HIP Capital sterk lokaal aanwezig.

Dick vertelt: ‘Met deze uitbreiding hebben we een hele mooie dekking in Zuidoost-Nederland. We zijn erg blij met de komst van onze nieuwe partners. Wij hechten veel waarde aan dichtbij en persoonlijk advies, toegankelijk en herkenbaar voor iedereen. Onze cliënten hebben hun vaste adviseur die goed bereikbaar is, snel kan schakelen en ook graag bij cliënten aan huis komt. Het directe contact met specialisten met jarenlange ervaring en onze goede rendementen is een gouden combinatie.’

In Eindhoven is HIP Capital de nieuwste bewoner van het SX-gebouw, de blikvanger in stadsdeel Strijp-S. Een zeer inspirerende omgeving waarin vanaf vandaag naast vele sport en mediabedrijven dus ook onze beleggingsadviseurs werken. En in Enschede kent iedereen de Zuiderval, een toplocatie in de regio waar we met tal van bedrijven in de zakelijke dienstverlening kunnen samenwerken. ‘De Zuidas van Twente’ zegt Dick met een knipoog.

Door: Team HIP Capital, 15 maart 2021