# 51

15 maart 2021

Eric Kruse, Pim Lavrijsen en Bas Simons naar HIP Capital

TRANSFERNIEUWS. Het beleggingsteam van HIP Capital wordt uitgebreid met Eric Kruse, Pim Lavrijsen en Bas Simons. HIP Capital opent kantoren in Eindhoven en Enschede.

(foto: v.l.n.r. Bas Simons, Pim Lavrijsen, Dick Hubertus en Eric Kruse)

Eric Kruse is een geboren en getogen Tukker en heeft veel beleggingservaring. Na een mooie carrière bij de Rabobank in Twente kijkt hij uit naar het ondernemerschap als partner bij HIP Capital. Eric start vandaag in Enschede in zijn nieuwe kantoor aan de Zuiderval, een herkenbare locatie in de regio waar veel bedrijven in de zakelijke dienstverlening samenwerken. “De Zuidas van Twente” met een knipoog.

In Eindhoven zijn Pim Lavrijsen en Bas Simons de nieuwste bewoners van het SX-gebouw, de blikvanger van stadsdeel Strijp-S. In dit gave gebouw heeft HIP een open ruimte omgebouwd tot prachtig nieuw kantoor. Ook Pim en Bas hebben veel ervaring in vermogensadvies en beleggen. Pim heeft 25 jaar als beleggingsadviseur voor verschillende Rabobanken in het zuiden van ons land gewerkt. En Bas is al zijn hele carrière zelfstandig ondernemer in de financiële dienstverlening. De mannen kennen elkaar goed en vullen elkaar perfect aan.

Dick Hubertus: ‘Met de uitbreiding van ons team en de opening van kantoren in Enschede en Eindhoven hebben we een hele mooie dekking in Zuidoost-Nederland. Zo hebben onze cliënten direct contact met specialisten met jarenlange ervaring die gewoon om de hoek zitten.’

 

Door: Team HIP Capital, 15 maart 2021