# 66

1 februari 2022

Marc Halma en Bas Nauta naar HIP Capital

TRANSFERNIEUWS. Het beleggingsteam van HIP Capital wordt uitgebreid met Marc Halma en Bas Nauta. De van ING private banking afkomstige beleggingsadviseurs beginnen samen in het nieuwe kantoor van HIP Capital in Arnhem. HIP Capital opent vandaag een nieuwe vestiging in Arnhem-Zuid.

foto: vooraan (links) Marc Halma en (rechts) Bas Nauta.

Bas Nauta heeft de afgelopen 25 jaar ruime ervaring opgedaan in beleggen en vermogensbeheer. Het grootste deel van zijn carrière heeft hij als beleggingsadviseur bij ING Private Banking gewerkt. Persoonlijk en proactief contact kenmerken Bas helemaal, hij is betrokken en zet graag een stap extra om het optimale rendement voor zijn klanten te bereiken. Opgegroeid in Nijmegen en woonachtig in Elst is Bas goed bekend in de regio Arnhem & Nijmegen.
 
Ook Marc Halma komt uit de directe omgeving van ons mooie nieuwe kantoor in Arnhem-Zuid. Marc woont in Bemmel en heeft veel ervaring in de bancaire wereld. Meer dan 20 jaar werkte hij bij ING als beleggingsadviseur en private banker in deze omgeving. Marc is een oprechte adviseur. Vertrouwen, een uitstekende persoonlijke dienstverlening en afspraak = afspraak staan bij hem voorop.

Dick Hubertus van HIP Capital: ‘We zijn heel blij met de komst van Bas en Marc. Ervaren specialisten met regionale roots en een ondernemershart, dat past helemaal in onze filosofie. Mooi dat deze mannen HIP Capital een herkenbaar gezicht geven en onze klanten in de regio Arnhem en Nijmegen gaan bedienen. Met de uitbreiding van ons team en de opening van een kantoor in Arnhem wordt ons kantorennetwerk in Zuidoost-Nederland nog sterker.’

 

Door: HIP Capital, 1 februari 2022