#

15 maart 2021

Welkom Bas en Pim!

TRANSFERNIEUWS. Het beleggingsteam van HIP Capital wordt uitgebreid met Eric Kruse, Pim Lavrijsen en Bas Simons. HIP Capital opent kantoren in Eindhoven en Enschede.

foto: Bas Simons (links) en Pim Lavrijsen (rechts)

In Eindhoven zijn Pim Lavrijsen en Bas Simons de nieuwste bewoners van het SX-gebouw, de blikvanger van stadsdeel Strijp-S. In dit gave gebouw heeft HIP Capital een open ruimte omgebouwd tot prachtig nieuw kantoor. 

Bas heeft economie gestudeerd aan de Landbouwuniversiteit Wageningen en woont in Loon op Zand. Hij is vrijwel zijn hele carrière al actief als zelfstandig ondernemer binnen de financiële dienstverlening en is gespecialiseerd in beleggen, financiële planning en vermogensadvies. Bas is zeer toegankelijk en heeft een sterk gevoel voor rechtvaardigheid. Als gedreven specialist stelt hij zijn klanten altijd centraal en is verheugd als partner toe te treden tot HIP Capital.

Als geboren en getogen Brabander combineert Pim vakmanschap, humor en vertrouwen op een prettige wijze. Pim heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de universiteit van Tilburg. Als specialist kan Pim buigen op 25 jaar beleggingservaring, opgedaan bij verschillende Rabobanken in het zuiden van ons land. Zijn relativeringsvermogen en nuchtere kijk op het leven maken Pim een fijne gesprekspartner voor zijn relaties. Hij is niet bang om van de gebaande paden af te wijken, een goede eigenschap in de snel veranderende financiële wereld.

Vanuit ons kantoor in Eindhoven zijn de mannen altijd goed bereikbaar voor persoonlijk beleggingsadvies. Uiteraard komen ze ook graag bij onze cliënten thuis om ze te adviseren en hun financiële doelen te realiseren.

Heel veel plezier en succes Pim en Bas!