#

15 maart 2021

Eric Kruse naar HIP Capital

TRANSFERNIEUWS. Het beleggingsteam van HIP Capital wordt uitgebreid met Eric Kruse, Pim Lavrijsen en Bas Simons. HIP Capital opent kantoren in Eindhoven en Enschede.

Foto: Eric Kruse

Eric start vandaag in Enschede in ons nieuwe kantoor aan de Zuiderval, een herkenbare locatie in de regio waar veel bedrijven in de zakelijke dienstverlening samenwerken. “De Zuidas van Twente” met een knipoog. Hij kijkt uit naar het ondernemerschap als partner bij HIP Capital. 

Eric is geboren in Losser, woont in Enschede en is vader van een zoon en een dochter. Twentse nuchterheid, betrokkenheid en professionaliteit typeren hem als geboren en getogen Tukker. In zijn vrije tijd is hij graag sportief bezig op de tennis- en golfbaan. Eric heeft ruim 22 jaar ervaring in beleggen en heeft voor verschillende Rabobanken in de regio gewerkt. Hij omarmt de nieuwe technologie in de financiële wereld maar tegelijkertijd is Eric ervan overtuigd dat de menselijke factor het allerbelangrijkste blijft. Want het gaat niet om de technologie maar om de mensen. Naast zijn nuchtere kijk op de financiële markten waarderen klanten vooral het persoonlijke contact en de goede bereikbaarheid. Eric is trots dat hij HIP Capital in Twente een herkenbaar gezicht geeft.

Veel succes Eric!