HIP voor Professionals

Gedeelde passie voor maatwerk en kwaliteit

HIP voor Professionals

Samenwerken aan vertrouwen

HIP voor Professionals

Gedeelde passie voor maatwerk en kwaliteit

HIP voor Professionals

Samenwerken aan vertrouwen

Jij bent accountant, fiscalist of financieel adviseur. Wij zijn HIP Capital. Hét alternatief voor klassiek, onpersoonlijk en vaak duur vermogensbeheer bij banken en andere partijen. Wij bouwen de beste beleggingsportefeuilles tegen de laagste kosten in de markt. En daar vinden wij elkaar. Want ook jouw klant verdient advies van de hoogste kwaliteit tegen het scherpste tarief van Nederland.

Accountants & Fiscalisten

Als accountant of fiscalist kun je veel geld verdienen voor je klant door in onnodig duur vermogensbeheer of beleggingsadvies te snijden. Wanneer je jouw meerwaarde ten volle wilt benutten kun je HIP Capital naar voren brengen. Met onze ervaring, aandacht, vertrouwen en kwaliteit zijn wij partner van een groeiend aantal accountants en fiscalisten. Zij besparen duizenden euro’s per jaar voor hun klanten door hun vermogensadvies en beleggingsportefeuille bij ons onder te brengen.

Financieel adviseurs

Veel zelfstandig adviseurs zijn goed in financiële planning, hypotheken en pensioenen. Voor vermogensopbouw, beheer of beleggingsadvies is veelal een partner nodig. Je moet de portefeuille van jouw klant immers ergens onderbrengen. Ben jij een financieel adviseur die samen op wil trekken maar zelf de regie wil houden? Wil je een partij waar jijzelf en je klanten sterker van worden en kun je wel een duurzaam verdienmodel gebruiken? Dan zijn wij jouw partner in vermogen en beleggen.

HIP Capital in bedrijf

Jaar gezamelijke ervaring

%

Gemiddeld rendement

%

Gemiddelde advieskosten

 Wat mag je van ons verwachten?

Samenwerken

We werken samen, we laten de regie waar die hoort, bij jou dus. Wij zijn goed in vermogen en beleggen. Jij bent goed in accountancy, fiscale zaken, financiële planning, etc. Schoenmaker blijf bij je leest.

Duurzaam verdienmodel

Samen uit, samen thuis is de belangrijkste pijler in onze bedrijfsfilosofie. We bouwen samen aan een duurzaam verdienmodel voor onze gezamenlijke klant, voor jou als professional en voor ons als vermogensadviseur. Win-win-win dus.

Kennis & Informatie

We dragen bij aan jouw kennis op het gebied van vermogen en beleggen. We geven presentaties voor onze gezamenlijke klanten en we voorzien je van informatie en hulpmiddelen zodat je je klant optimaal kunt bedienen.

U

Monitoren

We monitoren de portefeuille van je klant continue en we rapporteren hier regelmatig over. Uiteraard aan onze klant maar ook aan jou. Zo behoud je inzicht en overzicht en kun je de rol van regisseur optimaal blijven vervullen.

Ervaar zelf onze voordelen

Reacties uit de markt

“Mijn complimenten voor jullie bedrijfsfilosofie! Eindelijk een vermogensbeheerder die beleggers begrijpt”

Henk van der Wielen, Wijchen

“Ze zitten er bovenop. Het rendement is gestegen en de kosten bijna gehalveerd.”

D. Arts, VIND financieel advies

“Bij mijn bank kreeg ik de derde adviseur in minder dan twee jaar tijd. Het persoonlijke bij HIP Capital spreekt me erg aan”

G. Dijkstra, Oss

Businesspartners

&Gommer Pensions Group begeleidt de werkgever en de OR in trajecten naar een wijziging en/of vernieuwing van de pensioenregeling, van het pensioen juridische en -contractuele deel, tot aan inzetbaarheid van en communicatie met de medewerkers. Financiële planning wordt daarbij steeds belangrijker. Een overzichtelijke analyse van het totale financiële plaatje, zorgt ervoor dat gedegen keuzes gemaakt kunnen worden. Wij ondersteunen hier graag bij.

Neem contact op

Onze locaties

Wij ontvangen u graag in één van onze mooie kantoren in Doetinchem, ‘s-Hertogenbosch of Venray. Maar het liefst komen we bij u thuis. De ervaring leert dat veel cliënten dit waarderen. Niet alleen uit gemak, maar ook omdat het gewoon fijn praten is aan de keukentafel. Op de kaart vindt u onze locaties en adresgegevens. Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Kantoor Doetinchem

Tel. 0314 – 23 50 24

Hanzestraat 1

7006 RH Doetinchem

Kantoor ‘s-Hertogenbosch

Tel. 073 – 203 20 16

Utopialaan 49

5232 CD ‘s-Hertogenbosch

Kantoor Venray

Tel. 0478 – 78 52 21

Keizersveld 50

5803 AN Venray

Kantoor 's-Hertogenbosch

Utopialaan 49, 5232 CD ‘s-Hertogenbosch

Kantoor Venray

Keizersveld 50, 5803 AN Venray

Kantoor Achterhoek

Hanzestraat 1, 7006 RH Doetinchem